ICCOON


Contact

Vragen?
Neem contact op!+31 (0) 26 446 0243

+31 (0) 6 52 63 61 36

info@iccoon.nl


Bovenbeekstraat 29
6811 CV Arnhem

Openingstijden:
woensdag: 11:30–17:30 uur
donderdag: 11:30–17:30 uur
vrijdag: 11:30–17:30 uur
zaterdag: 10:00–17:00 uur
zondag: op afspraak
maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak

Volg ons


40 jaar ervaring in de branche. Collectie met persoonlijke touch, geen standaard collectie, persoonlijk advies. Kwaliteit en service hoog in het vaandel staat

  Veelgestelde vragen

  1Wat is de levertijd?
  Levertijden zijn per leverancier verschillend. Het is dus niet mogelijk om een standaard levertijd aan te geven voor al onze producten. In sommige gevallen hebben wij zelfs diverse items op voorraad en kunnen dus direct leveren. Voor uw vragen neem dus gerust contact met ons op.
  2Waar vind ik de prijzen en informatie?
  Op onze site staan veel items die in andere opstellingen, stoffen, leersoorten kunnen wat invloed heeft op de prijs. Hierdoor advieseren wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen per email of telefonisch.
  3Hebben jullie ook een montageservice?
  Bij levering monteren wij bij u alles ter plekke (uitgezonderd Wall Art) en u geeft aan op welke plek u het item wil.
  4Is het mogelijk om op afspraak buiten vaste openingstijden de winkel te bezoeken?
  Uiteraard is dit mogelijk. Buiten onze openingstijden kunnen wij een afspraak met de klant plannen. Ook is het mogelijk een afspraak bij u thuis te plannen.
  5Kan ik een product in de winkel ook reserveren?
  Ja dit is mogelijk. Als het items betreft die vanuit de showroom wordt verkocht, kunnen wij deze voor u vrijblijvend 1 werkdag voor u reserveren.
  6Leveren jullie aan huis?
  Ja zeker, wij leveren bij u aan huis. Wij hebben ons transport in eigen beheer. Hierdoor hebben wij de kennis in huis en en kunt u op ons rekenen qua leveren en montage. Afhankelijk van de afstand kunnen transportkosten berekend worden.